Omeprazol Sandoz 20 mg Norge - norsk - Statens legemiddelverk

omeprazol sandoz 20 mg

sandoz - københavn - omeprazol - enterokapsel, hard - 20 mg

Omeprazol Sandoz 10 mg Norge - norsk - Statens legemiddelverk

omeprazol sandoz 10 mg

sandoz - københavn - omeprazol - enterokapsel, hard - 10 mg

Aripiprazole Accord Den europeiske union - norsk - EMA (European Medicines Agency)

aripiprazole accord

accord healthcare s.l.u. - aripiprazol - schizophrenia; bipolar disorder - psykoleptiske - aripiprazol accord er indisert for behandling av schizofreni hos voksne og hos ungdom i alderen 15 år og eldre. aripiprazole accord er angitt for behandling av moderate til alvorlige maniske episoder i bipolar jeg uorden og for forebygging av en ny manisk episode i voksne som har opplevd hovedsakelig maniske episoder og som maniske episoder svarte til aripiprazole behandling. aripiprazole accord er angitt for behandling i inntil 12 uker av moderate til alvorlige maniske episoder i bipolar jeg uorden i ungdom i alderen 13 år og eldre.

Aripiprazole Sandoz Den europeiske union - norsk - EMA (European Medicines Agency)

aripiprazole sandoz

sandoz gmbh - aripiprazol - schizophrenia; bipolar disorder - psykoleptiske - aripiprazol sandoz er indisert for behandling av schizofreni hos voksne og hos ungdom i alderen 15 år og eldre. aripiprazole sandoz er angitt for behandling av moderate til alvorlige maniske episoder i bipolar jeg uorden og for forebygging av en ny manisk episode i voksne som har opplevd hovedsakelig maniske episoder og som maniske episoder svarte til aripiprazole behandling. aripiprazole sandoz er angitt for behandling i inntil 12 uker av moderate til alvorlige maniske episoder i bipolar jeg uorden i ungdom i alderen 13 år og eldre.

Aripiprazole Zentiva Den europeiske union - norsk - EMA (European Medicines Agency)

aripiprazole zentiva

zentiva, k.s. - aripiprazol - schizophrenia; bipolar disorder - psykoleptiske - aripiprazol zentiva er indisert for behandling av schizofreni hos voksne og hos ungdom i alderen 15 år og eldre. aripiprazole zentiva er angitt for behandling av moderate til alvorlige maniske episoder i bipolar jeg uorden og for forebygging av en ny manisk episode i voksne som har opplevd hovedsakelig maniske episoder og som maniske episoder svarte til aripiprazole behandling. aripiprazole zentiva er angitt for behandling i inntil 12 uker av moderate til alvorlige maniske episoder i bipolar jeg uorden i ungdom i alderen 13 år og eldre.

Aripiprazole Mylan Pharma (previously Aripiprazole Pharmathen) Den europeiske union - norsk - EMA (European Medicines Agency)

aripiprazole mylan pharma (previously aripiprazole pharmathen)

mylan pharmaceuticals limited - aripiprazol - schizophrenia; bipolar disorder - psykoleptiske - aripiprazol mylan pharma er indisert for behandling av schizofreni hos voksne og hos ungdom i alderen 15 år og eldre. aripiprazole mylan pharma er angitt for behandling av moderate til alvorlige maniske episoder i bipolar jeg uorden og for forebygging av en ny manisk episode i voksne som har opplevd hovedsakelig maniske episoder og som maniske episoder svarte til aripiprazole behandling. aripiprazole mylan pharma er angitt for behandling i inntil 12 uker av moderate til alvorlige maniske episoder i bipolar jeg uorden i ungdom i alderen 13 år og eldre.

Omeprazol Pensa 20 mg Norge - norsk - Statens legemiddelverk

omeprazol pensa 20 mg

pensa pharma ab - omeprazol - enterokapsel, hard - 20 mg

Omeprazol Pensa 10 mg Norge - norsk - Statens legemiddelverk

omeprazol pensa 10 mg

pensa pharma ab - omeprazol - enterokapsel, hard - 10 mg

Omeprazol Medical Valley 10 mg Norge - norsk - Statens legemiddelverk

omeprazol medical valley 10 mg

medical valley invest ab - omeprazol - enterokapsel, hard - 10 mg

Omeprazol Medical Valley 20 mg Norge - norsk - Statens legemiddelverk

omeprazol medical valley 20 mg

medical valley invest ab - omeprazol - enterokapsel, hard - 20 mg